top of page
Art de vivre, France

Art de vivre, France

Mont Saint-michel, France

Mont Saint-michel, France

Lavande, Provence, France

Lavande, Provence, France

La Petite France, Strasbourg, France

La Petite France, Strasbourg, France

Paris, Ville lumière, France

Paris, Ville lumière, France

Medici în Franța

De ce să lucrați în Franța
  1.  Sistemul de sănătate francez este în mod regulat citat ca fiind unul din cele mai bune sisteme de sănătate din lume , atât prin organizarea sa, cât și prin echipamentele sau condițiile sale de lucru.
  2. Pentru experiență : lucrând în străinătate, veți descoperi noi metode de lucru. Această experiență plină de satisfacții va constitui un avantaj pentru tot restul carierei dumneavoastră.

  3. Pentru o viață mai frumoasă în Franța : variație de relief , climă , calitatea infrastructurii, calitatea sistemului educațional, calitatea sistemului  social…și bineînțeles, pentru gastronomia franceză !

  4. Pentru remunerare : un medic angajat în Franța poate primi un salariu de la 4000€ până la 7000€ net pe lună, în funcție de specializarea lui.

  5. În cele din urmă pentru proximitate. Cu internaționalizarea transporturilor aeriene, vă puteți întoarce cu ușurință în țară o dată pe lună pentru a vizita familia sau prietenii dumneavoastră.

Găsiți postul visurilor voastre: Euromotion este în contact permanent cu structurile sistemului de sănătate în căutarea de noi talente.

Medici, sunteți absolvenți ai unor universități de profil din statele Uniunii Europeene ? Doriți să lucrați în străinătate, și în particular în Franța ? Întâlniți-ne și informați- ne de proiectul dumneavoastră.În funcție de proiectul dumneavoastră, noi vă propunem o soluție adecvată așteptărilor dumneavoastră.

Noi vă propunem să vă întâlniți cu clienții noștri : via Skype sau telefon într-o prima fază, și apoi față in față. Noi vom fi alături de dumneavoastră în negocierea contractului dumneavoastră de muncă.

Vreți sa lucrați într-o altă țară, alta decât Franța : informați-ne. Noi suntem în măsură să vă propunem oportunități de lucru în toată Europa… Și bineînțeles cursuri de limbi străine gratuite

Învățați limba franceză : corespunzător specializării dumneavoastră, Euromotion Medical poate să vă propună să urmați cursuri de limba franceză gratuite intensive, perioadă ce poate ajunge pana la 4 luni (480 ore de pregătire).
Ați găsit postul visurilor voastre cu Euromotion Medical și vreți să fiți pe deplin operațional. Noi vă putem oferi posibilitatea să urmați gratuit cursuri de franceză, în grupe mici, pentru a putea reuși să ajungeți la nivel B2. După atingerea acestui nivel veți fi în stare să comunicați în franceză. Sunteți gata pentru a începe o nouă viață profesională… Și personală !

Euromotion Medical se ocupă de dumneavoastră și de familia dumneavoastră

Sprijin la instalare :

Noi vă sprijinim în toate demersurile dumneavoastră administrative !

​​​Euromotion vă sprijină în toate demersurile dumneavoastră administrative : recunoașterea diplomelor, relocare, căutarea unei locuințe temporare sau definitive, înscrierea copiilor la școala, sfaturi pentru viața cotidiană.. Promisiunea noastră : nu vă veți simți niciodată singur în această perioadă de tranziție.

De la începutul colaborării noastre , ghidul : « Bine ați venit în Franța » vă este pus la dispoziție. Acest ghid complet prezintă toate demersurile ce trebuiesc făcute în diversele aspecte ale vieții cotidiene. Bineînțeles, daca aveți întrebări, puteți să ne contactați, 7 zile din 7, pe o linie telefonică pusă la dispoziție în acest scop.

Urmărirea integrări :
Tocmai începeți lucrul într-o nouă funcție, într-o nouă țară ? Pentru a vă ajuta în procesul dumneavoastră de integrare, veți fi invitat la toate evenimentele trimestriale cât și la întâlniri cu ceilalți candidați. Ce altă modalitate mai bună de a se întâlni și a forma noi legături ? Bineînțeles că vă vom caută regulat primele săptămâni pentru a ne asigura  că totul decurge conform așteptărilor dumneavoastră.

Medici : cum lucrați în Franța

Pentru a lucra în Franța, trebuie să faceți o cerere pentru echivalarea diplomei dumneavoastră. Veți găsi în continuare toate demersurile necesare obținerii acestei autorizații obligatorii. Nivelul minim  de franceză  cerut este B1
Sunteți medic :
Pentru a profesa în Franța, trebuie să vă înscrieți la consiliul departamental al Ordinului Medicilor
1. Completați le cererea de înscriere.
2. Adunați toate documentele necesare înscrierii iar apoi apăsați pe sigla : ICI.
3. Trimiteți toate documentele consiliul departamental al Ordinului Medicilor unde profesați.

O întrebare? Descoperiți secțiunea noastră cu întrebări frecvent

 

Întâlniți-ne !

« Noi suntem un cabinet de consultanță. Dorința noastră este să oferim cele mai bune servicii clienților si candidaților noștri.Valorile noastre : Încredere, Transparență, Umilință. Suntem nerăbdători să vă întâlnim pentru a defini proiectele dumneavoastră… Și să vă ajutăm a le realiza ! Întâlniți-ne !" 

Cédric Desmoulins, Fondator și Director General al Euromotion Medical

bottom of page